Το Ξενοδοχείο

Hotel-Nostos
Το παραδοσιακά κτισμένο Ξενοδοχείο Νόστος βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,5χλμ. από την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς και 5χλμ. από το αεροδρόμιο.

Η πρόσβαση σ'αυτό είναι πολύ εύκολη καθώς βρίσκεται στην είσοδο της πόλης δίπλα στην Εγνατία οδό. Παράλληλα, το Ξενοδοχείο Νόστος είναι τοποθετημένο σε κομβικό σημείο της Καστοριάς, από όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το κέντρο της πόλης (5 λεπτά με το αυτοκίνητο) αλλά και όλα τα αξιοθέατα του νομού που βρίσκονται σε σχετικά μικρή απόσταση.

Συνδυάζοντας την παράδοση με την πολυτέλεια, το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο από ξύλο και πέτρα, που προσφέρουν ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και άνετα και περιλαμβάνουν όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τον επισκέπτη να μείνει με καλές αναμνήσεις από την διαμονή του στην Καστοριά.
Στη αίθουσα πρωινού, οι διαμένοντες μπορούν να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία από σπιτικές γεύσεις, μεταξύ των οποίων παραδοσιακές πίτες, αρωματικό τσάι βουνού, κέικ και άλλα προϊόντα παρασκευασμένα με αγνά τοπικά υλικά. Πριν από το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο, οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν δίπλα στο τζάκι ή το μπαρ για να απολαύσουν κάποιο ποτό της αρεσκείας τους.

Το Hotel Nostos αποτελεί ιδανική βάση για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο στο Βίτσι ή αυτό της Βίγλας στο Πισοδέρι. Αξίζει επίσης να επισκεφτείτε το βουνό του Γράμμου (20 λεπτά με αυτοκίνητο) το παραδοσιακό χωριό Νυμφαίο, το Μέτσοβο και τις πανέμορφες λίμνες των Πρεσπών που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.
Hotel-Nostos
Hotel-Nostos
NostosHotel_logo
  • Εγνατίας 118, Νέα Λεύκη, Καστοριά, Ελλάδα
  • nostos[at]hotelnostos.gr
  • 24670 81888
  • 24670 87210
Ακολουθήστε μας
Copyright © 2024 Nostos Hotel
e-bannersEUERespa_ashellas
Development by